[:pb]
Multimassas Folhas Prontas – massa pré-cozida ideal para preparo de cannelloni, rondelle, pappardelle, lasanha, talharim, dentre outros.
Produzida a partir de um processo simplicado, que possibilita uma maior uniformidade de cozimento e uma maior resistência na panela de até 300%.
As FOLHAS MULTIMASSAS® da ZINI Brasil são de altíssima digestibilidade por terem sido pasteurizadas em um exclusivo processo térmico a vapor a 16 ATE.
Não utiliza ovos e não tem colesterol.
Exemplos de produtos que podem ser obtidos com MULTIMASSAS®: espaguete, talharim, tagliatelle, pappardelle, orecchiette, etc. utilizam as mesmas vantagens nutricionais. A fantasia é o limite.
Retire as folhas de separação. Utilize cada Folha Multimassa como se fosse uma folha fresca de base para os diferentes tipos de massa fresca: talharim, espaguete, pappardelle, etc. Enrole e corte com uma faca na altura adequada. Para massas recheadas (canelloni, rondelli, ravioli, cappelletti, etc.), coloque o recheio auto produzido em seu restaurante ou cozinha. Solicite à ZINI Alimentos o filme específico explicativo, ou melhor, visite a cozinha demo do Piazza Zini para receber treinamento gratuito exclusivo sobre as variadas aplicações desta massa inédita e sem similar no mundo.
1 Kg
[columns]
[columns]
[column layout=”two”]
[/column]
[column layout=”two”]
[/column]
[/columns]
[column layout=”two”]
[/column]
[column layout=”ONE”]
[/column][:en]
Multimassas Leaves Ready – precooked pasta ideal for preparation of cannelloni, rondelle, pappardelle, lasagna, noodles, among others. Produced from a simple process, which enables greater cooking uniformity and up to 300% greater resistance in the pan.
ZINI Brasil MULTIMASSAS® SHEETS are highly digestible because they have been pasteurized in a unique 16 ATE steam thermal process. Does not use eggs and has no cholesterol. Examples of products that can be obtained with.
MULTIMASSAS®: spaghetti, noodles, tagliatelle, pappardelle, orecchiette, etc. use the same nutritional advantages. Fantasy is the limit.
Remove the separation sheets. Use each Multimassa Leaf as if it were a fresh base leaf for the different types of fresh pasta: noodles, spaghetti, pappardelle, etc. Wrap and cut with a knife at the proper height. For stuffed pasta (canelloni, rondelli, ravioli, cappelletti, etc.), put the self-produced filling into your restaurant or kitchen. Ask ZINI Alimentos for the specific explanatory movie, or rather, visit Piazza Zini’s demo kitchen to receive exclusive free training on the varied applications of this unprecedented and unique pasta in the world.
2,5 Kg
[columns]
[columns]
[column layout=”two”]
[/column]
[column layout=”two”]
[/column]
[/columns]
[column layout=”two”]
[/column]
[columns]
[column layout=”two”]
[/column][:]